znak-HV                  primorsko-goranska upanija grb delnice grb ravna gora grb brod moravice grb skrad grb lokve grb mrkopalj grb fuine grb                                          

Članci

Vaša Pitanja

Ispis
1. U slučaju puknuća cijevi da li sam dužan platiti kompletan račun za vodu?
Da, ako se puknuće desilo poslije Vašeg vodomjera. Sva registrirana potrošnja na vodomjeru bez obzira kako je utrošena (iscurila  zbog neispravne instalacije, puštanja vodokotlića i sl.), mora se platiti.
 
2. Da li moram platiti vodu koja iscuri u Vašem šahtu kod vodomjera?
Da, ako voda curi poslije vodomjera. U slučaju da propušta spoj prije vodomjera ta Vam se količina vode ne zaračunava i taj gubitak vodomjer ne registrira. Bez obzira da li voda curi prije ili poslije vodomjera molimo Vas da takve kvarove prijavite našoj dežurnoj službi jer je to u našem i vašem interesu.
 
3. Da li moram platiti vodu koja iscuri u slučaju smrzavanja i puknuća vodomjera? 
Da, voda koja iscuri ako dođe do smrzavanja vodomjera ili interne instalacije iza vodomjera mora se platiti. Sva voda koja je prešla preko vodomjera mora se platiti bez obzira na razlog potrošnje.
 
4. Tko je dužan zaštiti vodomjer od smrzavanja?
U hladnim danima kada se temperatura zraka spušta ispod nule svaki korisnik naše usluge - potrošač dužan je zaštiti svoj vodomjer od smrzavanja (stiropor, stare krpe, slama, karton itd.) na takav način da naš čitač može jednostavno i lako to pomaknuti i očitati stanje na vodomjeru.
 
5. Tko je dužan platiti zamjenu vodomjera koji je uništen od smrzavanja? 
Vodomjeri koji nisu bili adekvatno zaštičeni od smrzavanja i koji su na taj način uništeni moraju se izmjeniti, a potrošač je dužan platiti izmjenu vodomjera.
 
6. Da li je voda ispravna za piće?
Da. Mi redovno kontroliramo i provjeravamo stanje i kvalitetu vode na kemijske spojeve i bakteriološku ispravnost. U slučaju neispravnosti vode biti ćete  na vrijeme obavješteni preko sredstava javnog informiranja i naših internet stranica.

Novosti

  • 1
  • 2
Preth Sljed

Donacija

Donacija

U 2015. godini Komunalac - vodoopskrba i odvodnja d.o.o. Delnice s ponosom objavljuje sudjelovanje u humanitaroj akciji Palčić Gore s novčanom donacijom od 1.500,00 kuna odnosno kupnjom 16 majici sa...

16-12-2015 Posjeta:22779

Više

Za vodoopskrbu Gorskog kotara…

Za vodoopskrbu Gorskog kotara 400 milijuna kuna

Križ potok    Prvi radovi iz ovog ciklusa uključuju izgradnju akumulacijskog jezera Križ potok u Općini Lokve. Vrijednost ovog zahtjevnog projekta je oko 120 milijuna kuna, a izgradnja bi trebala trajati 5...

27-02-2015 Posjeta:23929

Više

Brojač Posjeta

593598
Danas
Jučer
Ovaj tjedan
Ovaj mjesec
Prošli mjesec
Sveukupno
30
1174
1639
5175
9760
593598

Komunalac - vodoopskrba i odvodnja d.o.o. poštuje vašu privatnost. Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, poboljšanje korisničkog doživljaja i prikaz (ciljanih) sadržaja. Nastavljajući svoju posjetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće. Pravila Privatnosti