znak-HV                  primorsko-goranska upanija grb delnice grb ravna gora grb brod moravice grb skrad grb lokve grb mrkopalj grb fuine grb                                          

Članci

Poziv za dostavu ponuda 2017.

Ispis

Poziv za dostavu ponuda

 

                    PREDMET:  POZIV ZA DOSTAVU PONUDA

    

Naručitelj Komunalac-vodoopskrba i odvodnja d.o.o. Delnice pokrenuo je postupak bagatelne nabave za poštanske usluge. Dostavljamo vam ovaj poziv za dostavu ponude, sukladno čl. 12.stavak 1. Zakona o javnoj nabavi ( NN 120/16) za nabavu radova procijenjene vrijednosti nabave do 200.000,00 kuna ( bez PDV-a ), Naručitelj nije obvezan primjenjivati Zakon o javnoj nabavi.

Ovaj postupak provodi se u skladu s Pravilnikom o nabavi roba i usluga do 200.000,00 kuna i radova do 500.000,00 kuna. URBROJ:376-1/14 od 04.srpnja 2014.godine sukladno članku 447. Zakona o javnoj nabavi.

1.OPIS PREDMETA NABAVE: Poštanske usluge

Poštanske usluge u unutarnjem i međunarodnom prometu ( područje EU ) poštanskom prometu sukladno Zakonu o poštanskim uslugama ( NN.br.144/12, 153/13 i 78/15 )

2. TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

Vrsta i količina predmeta nabave u cijelosti je iskazana u pripadajućem ponudbenom troškovniku koji je sastavni dio ove Dokumentacije za nadmetanje.

Naručitelj je u predmetnom nadmetanju odredio okvirnu količinu predmeta nabave. Stvarno nabavljena količina usluga na temelju sklopljenog ugovora o javnoj nabavi može biti manja ili veća od okvirne količine. Ukupna plaćanja bez poreza na dodanu vrijednost na temelju sklopljenog ugovora o javnoj nabavi ne smiju biti veće od procjenjene vrijednosti predmeta nabave.

3.PROCIJENJENA VRIJEDNOST NABAVE: 120.000,00 kuna

4.EVIDENCIJSKI BROJ NABAVE: 01-BN/17

5.UVJETI NABAVE

Vaša ponuda mora ispunjavati sljedeće uvjete:

Pravna i poslovna sposobnost:

Svaki natjecatelj ili ponuditelj mora u postupku nabave dokazati svoj upis u sudski, obrtni, strukovni ili drugi odgovarajući registar države sjedišta gospodarskog subjekta.Ako gospodarski subjekt u državi njegova sjedišta mora posjedovati određeno ovlaštenje ili biti član određene organizacije kako bi mogao izvršiti određeni ugovor ili dio ugovora, natjecatelj ili ponuditelj mora dokazati posjedovanje važećeg ovlaštenja ili članstva za sebe i/ili za podizvoditelja.

-          Način izvršenja: Ugovor

-          Rok izvršenja: Odmah po potpisu ugovora.

-          Rok trajanja ugovora: 12 mjeseci

-          Rok valjnosti ponuda: 15 dana

-          Mjesto izvršenja: Područje izvršenja usluga je unutarnji i međunarodni promet, odnosno cijelo područje Republike Hrvatske te područje država članica Europske unije.

-          Rok, način i uvjeti plaćanja: 30 dana po ispostavljenim računima.

-          Cijena ponude: U cijenu ponude bez PDV-a uračunavaju se svi troškovi i popusti Ponuditelja, cijenu ponude iskazati na način da se iskaže: cijena ponude bez PDV-a, iznos PDV-a. te ukupna cijena ponude sa PDV-om. Ponuđene cijene su fiksne i nepromjenjive za čitavo vrijeme trajanja ugovora. U troškovniku moraju biti ponuđene sve stavke.

-          Kriterij odabira ponude: Najniža cijena

6.NAČIN DOSTAVE PONUDA

Ponuda se dostavlja

U papirnatom obliku :

na adresu Naručitelja Komunalac-vodoopskrba i odvodnja d.o.o. Supilova 173, Delnice do 20. 02. 2017. do 10:30 sati.

Na omotnici ponude mora biti naznačeno:

a) naziv i adresa naručitelja: Komunalac-vodoopskrba i odvodnja d.o.o.Supilova 173, Delnice.

b) oznaka: “NE OTVARAJ Poštanske usluge.

c) naziv i adresa Ponuditelja - kako bi se nepravodobno pristigla ponuda mogla vratiti.

Ponuda mora biti uvezena jamstvenikom u nerastavljivu cjelinu. Uvezenu ponudu potrebno je zapečatiti stavljanjem naljepnice na kraju jamstvenika te utisnuti pečat ponuditelja. Ako je ponuda izrađena u više dijelova, svaki se dio uvezuje na prethodno navedeni način.

 

U elektroničkom obliku:

Svi traženi dokumenti moraju se dostaviti na e-mail adresu : Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Dokumenti moraju biti u PDF formatu ili moraju biti skenirani.

 

Krajnji rok za dostavu ponuda je najkasnije do 20.02.2017. godine do 10,30 sati, bez obzira na način dostave ponuda

 

  1. 6.OSTALO

Obavijest o odabiru ili poništenju dostaviti će se svakom Ponuditelju.

Naručitelj zadržava pravo poništiti predmetnu nabavu u bilo kojem trenutku, odnosno ne odabrati niti jednu ponudu, a bez ikakvih obveza ili naknada bilo koje vrste prema ponuditeljima, te ako nije dostavljena niti jedna ponuda i ako nakon odbijanja ponuda ne preostane ni jedna valjana ponuda.

Ikona
 
Dokument u PDF formatu: POZIV ZA DOSTAVU PONUDA

Novosti

  • 1
  • 2
Preth Sljed

Donacija

Donacija

U 2015. godini Komunalac - vodoopskrba i odvodnja d.o.o. Delnice s ponosom objavljuje sudjelovanje u humanitaroj akciji Palčić Gore s novčanom donacijom od 1.500,00 kuna odnosno kupnjom 16 majici sa...

16-12-2015 Posjeta:22549

Više

Za vodoopskrbu Gorskog kotara…

Za vodoopskrbu Gorskog kotara 400 milijuna kuna

Križ potok    Prvi radovi iz ovog ciklusa uključuju izgradnju akumulacijskog jezera Križ potok u Općini Lokve. Vrijednost ovog zahtjevnog projekta je oko 120 milijuna kuna, a izgradnja bi trebala trajati 5...

27-02-2015 Posjeta:23729

Više

Brojač Posjeta

587741
Danas
Jučer
Ovaj tjedan
Ovaj mjesec
Prošli mjesec
Sveukupno
146
65
604
9074
6028
587741

Komunalac - vodoopskrba i odvodnja d.o.o. poštuje vašu privatnost. Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, poboljšanje korisničkog doživljaja i prikaz (ciljanih) sadržaja. Nastavljajući svoju posjetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće. Pravila Privatnosti