znak-HV                  primorsko-goranska upanija grb delnice grb ravna gora grb brod moravice grb skrad grb lokve grb mrkopalj grb fuine grb                                          

Članci

Upute - Odvajanje/premještanje priključka (odvodnja)

Ispis

Postupak odvajanja/premještanja priključka nekretnine (građevine) na sustav javne odvodnje:

 Zahtjev za odvajanje/premještanje kanalizacijskog priključka može podnijeti:


- vlasnik građevine odnosno posebnog dijela građevine (uz zahtjev je dužan priložiti: dokaz o pravu vlasništva, kopiju katastarskog plana s ucrtanim položajem građevine, uvjerenje o identifikaciji gruntovne i katastarske čestice, odgovarajući akt nadležnog tijela na temelju kojeg se može graditi (konačna građevinska dozvola, odnosno uvjerenje ureda za katastar da je građevina izgrađena prije 15. veljače 1968. godine)

- korisnik građevine odnosno posebnog dijela građevine (uz zahtjev je dužan priložiti, osim naprijed navedene dokumentacije, i dokaz o pravu korištenja, te ugovor ili pisanu suglasnost kojom je vlasnik prenio na njega pravo za podnošenje zahtjeva za odvajanje/premještanje).

Zahtjev za odvajanje/premještanje kanalizacijskog priključka podnosi se Tehničkoj službi Društva, Delnice, Supilova 173, soba: 2 u uredovno vrijeme:
* svakim radnim danom od 08,00 - 11,00 sati i od 12,30 – 15,00 sati
Osoba ovlaštena za primanje zahtjeva: Nataša Štimac, tel. 829-347.

Po primitku zahtjeva za odvajanje/premještanje kanalizacijskog priključka odnosno nakon upisivanja primitka zahtjeva u urudžbeni zapisnik (neupravni predmeti), zahtjev se prosljeđuje dalje u tehničke službe radi utvrđivanja tehničko-tehnoloških uvjeta za odvajanje/premještanje priključka i izrade orijentacionog troškovnika. Ovlaštene osobe u pravilu, pozivaju stranku radi utvrđivanja na terenu i dogovora oko izvedbe priključka.
 

Ovlaštene osobe - poslovođe na vodovodu:
Vodoopskrbi sustav Delnice i Brod na Kupi: Goran Barišić GSM. 098 675 242
Vodoopskrbi sustav R. Gora, B. Moravice i Skrad: Zvonko Kvaternik GSM. 098 925 54 62
Vodoopskrbi sustav Fužine, Mrkopalj, Lokve i Crni Lug: Draženko Pavlić GSM. 098 925 54 65


Nakon izrade tehničko-tehnoloških uvjeta za odvajanje/premještanje kanalizacijskog priključka i orijentacionog troškovnika od strane tehničkih službi, isti se šalju podnositelju zahtjeva o odvajanju/premještanju kanalizacijskog priključka.
Komunalno društvo i stranka/podnositelj zahtjeva sklapaju ugovor o odvajanju/premještanju kanalizacijskog priključka u roku od 15 dana od dana izrade tehničko-tehnoloških uvjeta i troškovnika, i to na slijedeći način:

FIZIČKE OSOBE
- po potpisu ugovora od strane direktora Društva, stranka se telefonskim putem poziva radi potpisivanja ugovora. Ugovor se potpisuje u Tehničkoj službi Društva, Delnice, Supilova 173, soba: 20/potkrovlje u uredovno vrijeme kao i za primanje zahtjeva. Ugovor potpisuje stranka osobno ili njezin punomoćnik uz predočenje punomoći za potpisivanje ugovora.

PRAVNE OSOBE - po potpisu ugovora od strane direktora Društva, ugovor se putem pošte dostavlja na potpis ovlaštenoj osobi.
Ovlaštena osoba za pripremu ugovora: Nataša Štimac, tel. 829-347.

Plaćanje priključka:
Podnositelj zahtjeva dužan je priključak uplatiti prema uvjetima navedenih u ponudi.

Rok izvedbe priključka:
Društvo je obvezno izvesti kanalizacijski priključak prema uvjetima ponude.


DOKUMENTI:

 

file pdfZahtjev za premještanje/odvajanje priključka javne odvodnje

Novosti

  • 1
  • 2
Preth Sljed

Donacija

Donacija

U 2015. godini Komunalac - vodoopskrba i odvodnja d.o.o. Delnice s ponosom objavljuje sudjelovanje u humanitaroj akciji Palčić Gore s novčanom donacijom od 1.500,00 kuna odnosno kupnjom 16 majici sa...

16-12-2015 Posjeta:15978

Više

Za vodoopskrbu Gorskog kotara…

Za vodoopskrbu Gorskog kotara 400 milijuna kuna

Križ potok    Prvi radovi iz ovog ciklusa uključuju izgradnju akumulacijskog jezera Križ potok u Općini Lokve. Vrijednost ovog zahtjevnog projekta je oko 120 milijuna kuna, a izgradnja bi trebala trajati 5...

27-02-2015 Posjeta:16890

Više

Brojač Posjeta

405479
Danas
Jučer
Ovaj tjedan
Ovaj mjesec
Prošli mjesec
Sveukupno
125
125
250
1091
6764
405479

Komunalac - vodoopskrba i odvodnja d.o.o. poštuje vašu privatnost. Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, poboljšanje korisničkog doživljaja i prikaz (ciljanih) sadržaja. Nastavljajući svoju posjetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće. Pravila Privatnosti